Stuur ons een bericht

Contact pagina

Stuur ons een bericht of bekijk de veelgestelde vragen.

Stuur ons een bericht

Contact pagina

Stuur ons een bericht of bekijk de veelgestelde vragen.

 • Locatie
  Industrieweg 5, 5061 KC Oisterwijk
  Kreitenmolenstraat 203A, 5071 ND Udenhout
 • Telefoon
  +31(0)13-528-33 27
 • Email
  info@savonacarwash.nl
 • Openingstijden
  24/7
Klik op een vraag

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen?

Je hebt de mogelijkheid om contant met muntgeld te betalen. Deze kun je aan de rechterkant van de terminal invoeren. Verder is het mogelijk om contactloos met bankpas te betalen.

Wat is een self carwash?

Je hebt de mogelijkheid om contanEen self carwash is een carwash waarin je alles in eigen hand hebt. Dit is niet alleen beter voor de lak van de auto, je auto kan ook nog eens een stuk schoner worden omdat je op plekken komt die een wasstraat mistt met muntgeld te betalen. Deze kun je aan de rechterkant van de terminal invoeren. Verder is het mogelijk om contactloos met bankpas te betalen.

Waar zit Savona Carwash?

Wij hebben locaties in Oisterwijk en Udenhout. In Oisterwijk zitten we achter het station aan de Industrieweg 5. In Udenhout achter de Tango.

Oisterwijk, Industrieweg 5
Udenhout, Kreitemolenstraat 203A

Factuur downloaden

Je kunt je factuur via mijn-data opvragen.
Klik op de volgende link:

www.savonacarwash.nl/webshop-mijn-data

Kan ik ook een fiets wassen?

Jazeker! Onze wasboxen hebben een speciale fiets standaard waardoor je je fiets stevig kunt parkeren. Onze hogedruk lans heeft een lage druk stand, ideaal voor het afspoelen van de fiets.

Kan ik ook een cabrio wassen?

Dit is uiteraard mogelijk. We gebruiken producten welke ook geschikt zijn voor een softtop. We raden aan om deze met lage druk af te spoelen.

Waarom vlekvrij naspoelen?

Tijdens het wassen wordt er gebruik gemaakt van water. In dit water kan kalk zitten. Als laatste programma adviseren wij altijd “vlekvrij naspoelen” te gebruiken. Met dit programma wordt gebruik gemaakt van Osmose water. Dit is 100% kalkvrij. Hierdoor blijven geen strepen achter op de auto.

Ik wil mijn abonnement stop zetten

Jammer te horen, maar dit is uiteraard mogelijk. Stuur ons een mail via de contact pagina en we zullen spoedig contact met je opnemen.

Wat moet ik doen met een klacht?

Een klacht is nooit leuk, toch kan het voorkomen. Een klacht nemen wij uiteraard serieus, daarom vragen we dit per mail door te sturen. Dan zullen wij contact opnemen met een passende oplossing.

Welke volgorde met wassen?

Wij adviseren om alle programma’s te doorlopen zoals ze staan vermeld op het scherm. Van links boven, naar benden, vervolgens naar rechtsboven, naar beneden. Meer info over was instructies vind je op hier: wasinstructies.

Ik heb een tip of compliment?

Kijk dat is leuk! Hier zijn we erg blij mee, alle tips zijn welkom. Zo kunnen we blijven innoveren met het gebruiksgemak in acht genomen. Tips en complimentjes kunnen worden gemaild via onderstaand formulier.

Stuur een bericht


  top